Natuur bekroondde zoogdieren met een aangename fokweg.

Een persoon heeft een speciale passie voor de tevredenheid van zijn instincten die aan de persoon bekend zijn, omdat we met https://snore-care.com/faq/ veel posities, verschillende perversies, speelgoed, enzovoort.

En natuurlijk werd de mensheid uitgevonden door anticonceptie, die, in het algemeen, onnatuurlijk in termen van de natuur. Maar wat zal niet doen om te genieten zonder consequenties.

Daarom zijn de methoden voortdurend verbeterd, nieuw, maar velen en degenen die

https://utilajeconstructiicrusher.ro/cash-advance-face-the-fresh-restrictions-below/

moeten beschermen tegen ongewenste zwangerschap is indirecte houding.

Of helemaal niet.

Methode uit het land van de rijzende zon

Er is een dergelijke methode voor anticonceptie bekend als «Ei samurai». De bottom line is dat de Japanse nobele mannen, die niet meer erfgenamen willen produceren, in een bekken met warm water, bijna kokend water laten zitten.

En het was nodig om elke dag gedurende 30 minuten of iets te doen (de details waren verloren in de tijd, zoals de reizigers zelf). De methode is gebaseerd op eiwitdiaturatie, waaruit het ejaculaat is bij temperaturen boven 55 graden Celsius.

Maar spermatozoa — Levende wezens, en sommige van hen kunnen zelfs bij hoge temperaturen worden gehandhaafd. En aangezien het normale mannelijke geslachtssysteem ongeveer 50 duizend spermatozoa per minuut produceert, is de effectiviteit van deze methode dicht bij nul.

Bovendien, verwarmingseieren boven de 40 graden, kunt u veel gezondheidsproblemen krijgen — van de algemene verslechtering van het welzijn vanwege de val van de effectiviteit van de testosteronproductie tot onvruchtbaarheid.

In het algemeen wordt het niet aanbevolen om zelfs in water te zwemmen met een hoger temperatuur dan het menselijk lichaam, om nog maar te zwijgen van de procedure met de verbranding van eieren.

Niet van testikels

Er zijn mensen die iets hebben gehoord over vasectomie (chirurgische chirurgie voor het verband of het verwijderen van een fragment van zaaddeurkanalen) en besluiten dat ze slimmere artsen zijn.

Ze nemen een elastische band of touw en draaien de testikels in een verbindingssite met een bekken.

Uiteraard werkt een dergelijke methode niet, omdat de cijfers dun zijn en ver van de huid zijn.

Bovendien draagt ​​deze methode een bedreiging voor de gezondheid en kan het leiden tot gangrene. Ik wilde seks zonder zwangerschap — Hij kreeg castratie.

Masturbatie vóór seks

Sommige mensen denken dat ze meerdere keren vóór seks worden begroeid, ze de hele reserve van sperma zullen doorbrengen en het risico op zwangerschap uitsluiten.

Ze worden beoordeeld op de uitgaven van reserves op het ejaculaat, waarvan het aantal echt afneemt met elk orgasme.

Alleen het feit is dat de hoeveelheid niet-spermatozoa wordt verminderd, en de zaadfluïdum geproduceerd door de prostaatkliergeheimen en zaadbellen.

Zoals we al hierboven hebben gezegd, produceert een minuut normaal functionerend mannelijk organisme ongeveer 50 duizend spermatozoa.

Sommige jongens zijn echter onbekend voor sommige jongens, en ze zijn met geloof dat steriel begon te zijn, ga naar het bevruchten van hun vriendinnen.

Trouwens, deze methode is slecht en dat het de seksuele aantrekkingskracht vermindert. Het lichaam na verschillende orgasmes kan over het algemeen zeggen «Nee», en de lul zal niet stijgen.

Het is begrijpelijk: hij voerde zijn reproductiefunctie uit en verspild of niet — Dit is een andere vraag.

Producten en kruiden uit Chinese tekens

AdePten van deze methode worden meestal allerlei geestelijkheden in de buurt van Nirvana.

De essentie van de methode is dat u bepaalde producten eet die de productie van sperma onderdrukken en zorgen voor een eerbiediging van anticonceptie.

Laten we meteen zeggen dat er geen producten zijn, en deze methode werkt niet.

Maar omwille van Justitie merken we op dat sommige producten de testosteronproductie verminderen. Deze omvatten: zout, suiker, gerookt, koffie, alcohol.

De laatste twee producten onderdrukken niet alleen het seksuele systeem van de mannen, maar stimuleren ook de productie van vrouwelijke hormonen. Over het gras zeggen niet eens — het is volle onzin.

Ontvangst van vrouwelijke hormonen

We weten niet eens wat erger kan zijn dan deze methode. Het is beter om de eieren met een touw aan te sluiten en in kokend water weg te laten — Dus je verliest zelfs maar alleen dit orgel.

Bij het toelaten van vrouwelijke hormonen kunnen onomkeerbare gevolgen optreden, zoals constante steriliteit, de totale achteruitgang van de lichaamsfuncties; Hormonale ziekten kunnen optreden.

En we praten niet meer over het feit dat je echte tieten hebt (het is borsten, en geen schijn van een vrouwelijke borst), een erectie zal verdwijnen, en de stem zal dun en zacht worden.

Als je transgender bent en jezelf een meisje beschouwt die om een ​​of andere reden een mannelijk lichaam kreeg in plaats van vrouw, dan ja, dit is jouw methode.

Mensen die het doel nastreven om steriel te worden, betere bypass.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *