Controle en bestelling: wat is “Edzhing” en waarom hun orgasme regelen

Het woord gebeurde van het Engelse woord “Edge” – de rand, rand. Dit is een oefening, waarvan de essentie is dat je onszelf naar de cialis rand brengt, wanneer een orgasme zal gebeuren, maar op het laatste moment breng je jezelf niet naar climax. Iets “afgekoeld”, begin opnieuw.

Maar als een orgasme het beste is in seks, aan wie het in gedachten zal zijn om hem te vermijden? Wat is het punt hiervan?

Alles is heel eenvoudig. Hoe verder in het bos, de zoeter. Het is als een verjaardagscadeau in de kindertijd. Hoe langer je hem verwacht – de reiniger en helderdere vreugde. Hoe langer je het orgasme uitstelt – het is sterker. Tegelijkertijd leiden zowel fysiologische als psychologische redenen erop. Vanwege de verbetering van de bloedstroom op het gebied van geslachtsdelen, neemt de gevoeligheid toe.

Dit is geen nieuwe trend en niet de “laatste trend” in de sekswereld. Mensen in het onderwerp (dat wil zeggen, de beoefenaars van de BDSM) zijn al lang onder de knie geweest met dergelijke praktijken,

waardoor een partner naar een waanzin brengt, maar hem niet toelaten. Echter, in tegenstelling tot BDSM, impliceert Edzhing geen pijnlijke sensaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *