Zomer in Zenith, en je hebt geen resortroman gehad? Ondertussen behoort 81% van de meisjes tot dit type avontuur positief.

DANO: De felle vrouwen.

Doel: Zoek uit dat meisjes wachten op zomervakantie en hoe kun je ze helpen.

De respondenten vulden de vragenlijsten op in de toestand van volledige anonimiteit, ze weigerden zelfs een aantal van de vragen te beantwoorden. Een kolom met een verzoek om het telefoonnummer (natuurlijk, voor het geval, als eventuele onnauwkeurigheden optreden bij het verwerken van de vragenlijst) in de overweldigende meerderheid blanco.

Aandacht! Een honderden willekeurige mooie meisjes van Moskou namen deel aan de enquête van 18 tot 30 jaar. De vragenlijst was anoniem, de namen van alle meisjes veranderden. Eventuele toevalligheden willekeurig. We waren helemaal niet.

Hoe voel je je over kortetermijn resort-romans?

Wat precies in dergelijke gevallen let je op?

Dienovereenkomstig kunnen de benen en schouders op de borst worden gesmeerd met de hand, maar alle aandacht om oefeningen aan de pers en de billen te betalen. Hoe het gebied in te pompen waarin de zeven verschillende interesses geïnteresseerd zijn, we kunnen het je niet vertellen. Fitnesscoaches negeerden onze vragen. Waar zeggen ze, er zijn smelters met siliconen inserts, maar dit is al expliciet effect.

Wie ga je op vakantie?

Het zal ook correcter zijn om een ​​partner te vinden. Omdat de praktijk laat zien: twee meisjes zijn meer bereid om contact op te nemen met twee mannen dan met één. Ja, en je zult handiger zijn om te blijven jagen (vergeet niet, we hebben nog steeds een snor en geven er de voorkeur aan om een ​​spel in een team te besturen). En verleiden niet het idee om de meest gevoelige, kale en trieste vrienden te pakken! Betere gezonde concurrentie dan de noodzaak om in één product in te gaan met zo’n illiquide.

Welk type mannetje smelten je meer?

Om een ​​begrijpelijke reactie van de dames te bereiken, waarom viel zo’n hoge eer naar de strakke boksers, bleek het niet gemakkelijk. De situatie kreeg de verkoper-consultant van de sportwinkel: “Boxers zien er erg seksueel vrij op elke man, terwijl, bijvoorbeeld, klassieke zwemstammen niet te dun worden aanbevolen en onnodig mensen te voltooien.

Hoe voel je je over seks met onbekende mannen op vakantie?

38% –

ik geef dergelijke seks niet toe.

51% – Ik vind het niet erg, maar als er niets gebeurt, zal ik me geen zorgen maken.

11% – I – “For”, ik zal zeker proberen een geschikte partner te vinden.

Dankzij zo’n Suitis-formuleringen ontdekten we dat slechts een derde van de meisjes tegen willekeurige betrekkingen.

Je hebt seks met een onbewuste man?

We geven een offerte uit het verhaal van een van de deelnemers aan de enquête: “Hij naderde me op straat, en we werden op een of andere manier anders ontmoet, en toen was ik zo bang dat ze vloog …”

Welk deel van je lichaam betaalt niet genoeg aandacht tijdens het voorspel en seks?

De eerste regel van antwoorden op deze vraag verraste zelfs onze sex-editor. Hij nam een ​​vakantie en ging op zoek naar een straalheid van de verbazingwekkende seksuele gevoeligheid van de onderbenen in tantrische geschriften. Natuurlijk hebben velen van ons geraden dat het vrouwelijke centrum van plezier zou moeten zoeken naar ergens beneden. Maar over wat je nodig hebt om te nemen, zelfs onder … nu weten we wat haar linkerhiel wil. Liefde, zoals alle levende wezens.

Je speciale seksuele verlangen dat je zou willen implementeren, maar nog niet beslist?

59% – Ik ben verschoven om erover te schrijven.

15% – ik heb het al geïmplementeerd.

8% – groepsseks.

7% – iets van “Kama Sutra”.

4% – Seks op het strand.

4% – Anale seks.

3% – voor anderen.

Telefoons van deze vijftien procent in het redactie. Maar we zullen je ze niet geven, want we zijn hebberig.

Wanneer vrouwen zeggen, Maxim schrijft!

De meest betrouwbare manier om u te ontmoeten?

✺ Om persistent! Intrigeren! Wees zo ongewoon!
Nina, 21 jaar oud

✺ In principe is het gemakkelijk om mij te ontmoeten, het belangrijkste is niet schuw te zijn. Ik wil gewoon in de toekomst om te communiceren – dit is een grote vraag. De meer ongebruikelijke zal de eerste stap, hoe groter de kans op succes!
Angela, 26 jaar

✺ niet vervelend. De beste manier om te daten – interesseer me. Vind me constant in het oorspronkelijke formulier en bespaar wat effect ontoegankelijkheid. Geloof me, het zal niet alleen me aantrekken, maar ook een meisje!
Katya, 26 jaar oud

✺ Als een hete zomer op het strand me een glas koel sap en bloemen zal brengen, denk ik dat dit een waardige reden is om hem te ontmoeten en akkoord te gaan met de avonddatum.
Alla, 24 jaar oud

Kort spreken

De meeste meisjes meldden dat ze meestal niet bijten, en noemden ons om zelfverzekerd te zijn in zichzelf, niet om bang voor iets te zijn, maar gewoon naderen en ontmoeten. Ze zeggen, ze kwam ook niet hierheen. Over het algemeen vroegen alle respondenten ons om origineel viagra prijs te zijn en op de een of andere manier ongewoon te ontmoeten. In extreme gevallen, als compensatie voor het gebrek aan originaliteit, zijn ze klaar om uw uitstekende fysieke vorm te accepteren. Echter, de uitdrukking “meisje, laat me ontmoeten” dames zijn klaar om te vergeven, behalve dat Brad Pittu.

Er is een zin of actie, waarna je niet alleen wilt praten?

✺ Een knappe man kan helemaal niets doen: ik wil het zo erg.
Polina, 25 jaar

✺ Ik ben opgewonden dansen. Dit is bijna seks! Laat hem me uitnodigen voor de dans en fluisterde dan op het oor van iets leuks. Na zo’n prelude zal ik zeker willen doorgaan.
Rita, 28 jaar

✺ Denk niet dat ik hebzuchtig ben, maar ik ben erg opgewonden geschenken. Ik heb ook genoeg geld, maar wanneer een man vrijgevigheid toont – is het erg erotisch.
Karina, 25 jaar oud

✺ Laat het niet praten over seks en laat niet zien dat hij mij wil. Ik zal onmiddellijk nieuwsgierig worden: echt mijn seksualiteit werkt niet voor hem? En … een week later, neem ik zelf een daad van geweld over!
Marina, 26 jaar oud

✺ Laten we begrijpen die vrouw die je hebt gekozen dat het de meest wenselijke is, het mooiste. Dit gevoel voor een vrouw is erg waardevol.
Dina, 28 jaar oud

Kort spreken

Om haar hart vaker te laten kloppen (waar kwam deze uitdrukking vandaan?? Wie lees opnieuw vrouwenbladen voor de nacht? – Bij benadering. Gl. rood.), niet zo veel. Vooral als je rijk en mooi bent. De rest helpt prima, onbeschofte vleierij en zoete, maar sterke cocktails. Met het spel “Je zult me ​​nooit prikkelen voor alles” het is belangrijk om niet te herschikken: kan geloven.

Het is beter om dit niet te doen ..

✺ Vuile en onrustige nagels op de benen en de handen veranderen me in de schok! Niet noodzakelijkerwijs manicure maken, is het genoeg om mezelf regelmatig te controleren.
Vika, 27 jaar oud

✺ Je moet absoluut niet zweren en veel drinken. Het brengt niet dichterbij.
Marina, 30 jaar oud

✺ Ik hou echt niet van als een man, met mij communiceert, kijkt naar andere vrouwen of begint te praten over zijn voormalige.
Julia, 25 jaar oud

✺ Veel mannen houden ervan om te klagen over het leven: hij verdient weinig, dan heeft hij al een lange tijd geen meisje. Maar ik heb genoeg van mijn problemen. Ik kwam ontspannen en werkte niet door de dienst van psychologische ondersteuning!
Diana, 27 jaar oud

✺ Wanneer een man me kijkt als een smakelijk lichaam en hij geeft niet een verdomde, wat denk ik, waar ik het over heb, is verschrikkelijk!
Nastya, 20 jaar

✺ Sommige mannen om een ​​of andere reden willen graag krassen in lies. Ik begrijp dit niet en met zo’n persoon kan het gewoon niet communiceren.
Marina, 18 jaar

✺ Ik ben geïrriteerd als hij geen condoom blijkt te zijn. Ik moet hem weigeren, en ik ben erzelf mee. En het is erg woedend.
Yana, 28 jaar oud

✺ Foto met borsten. Het mag niet van mij zijn, maar strelen. Ik hou ook niet van wanneer een man onmiddellijk daarna in slaap valt. En praat?
Olya, 22 jaar oud

✺ onaangenaam wanneer de partner de tepels comprimeert. De borst is tenslotte een zeer gevoelig deel! En nog steeds niet vaak verandert poses. Ik heb tijd nodig om aan te passen en te genieten.
Olya, 24 jaar oud

Dringende cosmetica

In dit hitte blijven je kleine spieren nog steeds in de winterweerstand? Niet alles is verloren. In twee of drie weken is het heel goed mogelijk om je lichaam een ​​meer presenteerbare uitstraling te geven, en de belangrijkste spieren – wat opluchting.

Til halters op

3-4 benaderingen 12-15 keer elk.

Squats

3-4 benaderingen voor elk 20-30 squats.

Vloerdrukken

3-4 benaderingen voor het maximale aantal keren .

Twist

Gecombineerde persoefening. Liggend op de grond, op dezelfde tijd opheffende benen en het geval tegenover elkaar. 3-4 benaderingen met het maximale aantal herhalingen.

De Venereoloog is bevoegd om te verklaren

Het gebeurt dat na een actieve recreatie niet alleen het telefoonboek wordt aangevuld met nieuwe records, maar ook de geschiedenis van de ziekte. De infectie kan niet alleen worden toegepast in het proces van gewone geslachtsgemeenschap, maar ook tijdens de voorlopige streling, evenals het doen van orale en anale seks. Als plotseling veelbelovend in venereologisch contact is opgetreden zonder de deelname van het condoom, afgesproken. Niet later dan twee uur na het verwerken van het Mirogram-oppervlak van de penis en voer het medicijn in de urethra in. Aan het einde van deze fascinerende klassen zullen moeten lijden: binnen twee uur is het onmogelijk om te plassen. Dan, bidden, ga naar de dokter. Uiteraard moet alle seksuele activiteit worden gestopt tot een speciale toestemming. En geen zelfmedicatie en antibiotica in paardenkower-doses! Zoals de oefening laat zien, eindigt het niet. Echter, zelfs als je alleen maar bezig bent met veilige seks, zal het geen pijn doen. Maak je geen zorgen, in de kliniek die je niet eenzaam bent. Aan het einde van de zomer neemt het aantal patiënten met SFAP-symptomen (seksueel overdraagbare aandoeningen) toe met ongeveer een derde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *