Wetenschappers ontdekten dat seks in deze pose de slaap verbetert

Dit is, we begrijpen het onderzoek! Belangrijk, relevant, nieuwsgierig. Niet dat de behoeftige colliders zwarte gaten bouwen of bestuderen.

We houden van Britse wetenschappers voor hun ongewijzigd enthousiasme en indrukwekkende fantasie. En ook voor het feit dat ze middelen hebben, niet alleen om een ​​absurde studie te denken, maar het onmiddellijk implementeren! Anders, wie anders zal anders al onze belangrijke en dringende vragen beantwoorden?

Hier, bijvoorbeeld, de kwestie van de effecten van seks op gezondheid. Over het algemeen is het antwoord op hem volledig voor de hand liggend voor iedereen die probeerde zich bezig te houden met de gezondheid. Echter, wetende dat niet elke Maxim-lezer dit gladde pad nam, hebben we voor het geval er al bewijs gepubliceerd dat seks erg handig is om voor het slapengaan te bestuderen, en ook ongelooflijk nuttig om deel te nemen aan de ochtend.

Toen een dilemma echter voor ons opstond, waarin houding beter is om seks te hebben, was de

https://nrnoauto.com/about/

wetenschap volledig machteloos. Tot nu toe kwamen sociologen uit de Rood Online Britse site niet bij de redding!

Binnen drie maanden zetten Britse wetenschappers hun fantasie-experimenten met meer cialis bestellen dan 1652 vrijwilligers. Deelnemers werden uitgenodigd om passie te ontstaan ​​in een van de 25 meest populaire poses (M-YES, we lijken aanzienlijk achter de Britse vrijwilligers te blijven, want het begin is klaar om een ​​maximum van tien te bellen), waarna je kunt slapen Speciale sensoren op het hoofd, die diepte en kwaliteitsslapen meten.

De resultaten waren gewoon verbluffend. Ten eerste bleek dat mensen na seks in staat zijn om zelfs met stomme sensoren op het hoofd te slapen! Ten tweede was het mogelijk om dat seks in elke positie met 10% vast te

stellen, de duur van de snelle (REM) -fase van slaap verhoogt. Dat is heel, waarin we dromen zien, evenals wat bijdraagt ​​aan een verbeterd geheugen en de emotionele achtergrond uitlijnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *